сайт компанії Сайт компанії
горяча лінія
0800 30 05 35
Вартість дзвінка згідно з тарифом оператора зв'язку з 9:00 до 18:00 (пн-пт)
Передзвоніть мені
доставка та оплата Доставка та оплата
Зареєструватися Авторизація
  • Вхід
  • Реєстрація
Забули пароль?
*Довжина пароля повинна бути не менше 5 символів
АВ метал груп АВ метал груп

Безкоштовно по Україні!
Вартість дзвінка згідно з тарифом оператора зв'язку
з 9:00 до 18:00 (пн-пт)
Пошук
Зробити замовлення
Завантажити файл
  • Розмір файлу не повинен перевищувати 3 мб.
  • Допустимі типи файлів: odt, ods, doc, docx, xls, xlsx, pdf
Авторизація
Реєстрація

Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Персональні дані

Повідомлення суб'єкта персональних даних На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, формування/отримання замовлень та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги. Я також погоджуюсь з тим, що володілець має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. Таким чином, Я погоджуюсь з умовами політики конфіденційності і дозволяю використовувати мої персональні дані на законних засадах. Повідомлення володільця персональних даних

Товариство з обмеженою відповідальністю “АВ метал груп” (ідентифікаційний код — 36441934) цінує Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні наших веб-сайтів: https://avmg.ua, https://steel.avmg.ua та інших (надалі — “веб-сайти”), а також, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, та на підставі чинного законодавства України. Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: office@avmg.com.ua Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну/юридичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей (при цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей): Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для обробки Ваших запитів, замовлень, які Ви зробили, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача/клієнта, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань. Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вас про зміну наших послуг, зробити інші важливі повідомлення, що стосуються Вашого замовлення, зв'язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням. При цьому, повідомляємо Вам, що в цілях поліпшення якості обслуговування, телефонна розмова з Вами може бути записана.

Яку інформацію ми збираємо

На наших веб-сайтах, в разі, коли Ви робите замовлення або іншим чином взаємодієте з нами (в тому числі через контактні форми), ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані. Особиста інформація стосується окремого клієнта — приміром це може бути ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Ми не вимагаємо реєстрації або надання особистої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту. Для того щоб зробити замовлення товарів/послуг або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами. Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Як збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, та з Вашого відома. Так, коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його Вам. Коли Ви взаємодієте з контактними формами зв'язку (зворотній зв'язок із сайтом, зворотній дзвінок, замовити прайс-лист та з іншими, які розміщені на наших сайтах) ми отримуємо, накопичуємо та зберігаємо Вашу персональну інформацію для досягнення кінцевої мети, а саме, задоволення Ваших потреб щодо нашої продукції чи послуг. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти. Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на наших сайтах та поза його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска. Під час перегляду наших веб-сайтів ми можемо розмістити cookies на Вашому комп'ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наші сайти. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на Вашому комп'ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас завітали чи заходили цей сайт раніше. Cookie не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент. Сookies не отримують особистої інформації про Вас та не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити наші сайти безпечними, захищеними і зручними. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.
Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями наших сайтів, і ми рекомендуємо Вам залишати їх ввімкненими.
Крім того, наші веб-сайти: можуть містити посилання на сайти, які не управляються ТОВ “АВ метал груп”. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.
Технічне оснащення сторінок наших сайтів може включати в себе модулі:

• Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління яко. відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650 ) 543-4800
• Соціальної мережі Instagram, управління якою відбувається зі штаб-квартири компанії, який знаходиться за адресою Menlo Park, US (HQ), 1 Hacker Way
• Соціального форуму Youtube (youtube.com), управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650 ) 253-0000

Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунту, які розміщенні на наших сайтах. Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Instagram або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки веб-сайтів відвідувач переглядав. При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Instagram або Youtube. Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Instagram або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Instagram або Youtube.

Треті сторони, що надають послуги

У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та осіб, які виконують багато функцій. Наприклад, виконання та доставку замовлень, надання підтримки споживачів/клієнтів, замовляємо в певних агенцій адміністрування промо-кампаній, аналіз даних. Ці агенції можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їхніх функцій, однак їм заборонено використовувати особисту інформацію з іншою метою, ніж та, яка зазначена в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку і захист персональних даних, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.

Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію завантажують, тип веб-браузера та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію та узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш веб-сайт до потреб відвідувачів.

Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на наших сайтах, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

1. Ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам
2. Ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення
3. Може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агенціям, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на наших сайтах для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (таких як Ваш веб-браузер, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, та які його сторони є найпопулярнішими

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент.

У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.